Reviews

Max

"Ga nu wel vaker uit huis, meer vertrouwen in mijn eigen. Vorige zaterdag van Centraal tot Strijp gelopen in het donker naar huis gelopen en ging goed. Alleen met de bus naar Centraal en daarna met trein naar Breda gegaan, top!"

Blanca

"Ja, ik merk wel verschillen. Normaal word ik door heftige geluiden een beetje chagrijnig, maar vanochtend kreeg ik de slappe slag door de wekker. Wat lekker was dat. Voel me ook wel minder gestrest. En ik heb ook beslissingen kunnen maken."

Marre

"Dezelfde dag van de iemt sessie hele mooie reacties gekregen, ik straalde en kwam zen over. Ik voel meer rust in mezelf en ben me wat meer bewust van dingen."

John

"Ik weet het niet, m’n hoofd is erg druk. Ik leek wel iets democratischer thuis."

Lieke

"De dag erna was ik misselijk en duizelig, dat is inmiddels helemaal weg. Twee dagen erna was mijn focus de hele tijd anders daarna ging het steeds beter. Mijn hoofd is zo goed als stil en ik maak me minder druk of trek me dingen minder aan. Alsof er een dikke, vage, zware laag van mijn hersenen af is."

Jasper

"Het gaat super goed. Eerste dagen had ik er nog wel last met nadenken, maar inmiddels is dat helemaal uit mijn hoofd en loop ik in de avonden niet meer zo te malen, dus dat is super fijn."

Barbara

"Ik voel me heel goed, dus ja, zeker!"

Bo

"Heel erg bedankt nog, was heel fijn!"

Yolanda

"De dag zelf en de dag erna meende ik woede te voelen. Dat ging weg en daarna geen veranderingen, teleurstellend toch."

Geert

"Wat ik heb opgemerkt is een minder gejaagd gevoel. Het is geen spannende week geweest dus misschien dat ik later nog meer veranderingen opmerk."